lunes, 5 de abril de 2010

EL CONGOST DE MONTREBEI 3/4/10
























Hola dimonis!!! (Avui, despres de dos dies de estar amb el suero ficat recuperant-me de la ruta, l'Ignasi, intentara fer el blog...)

Despres de mesos preparant la sortida, estic satisfet! ens ho hem passat molt be.

Els dimonis atrevits que hem pogut fer la ruta, hem sigut: El Ramiro, el Jaime, el Isra, i el meu cunyat el Joan amb el GPS i jo l'Ignasi que me deixat el passador per subjectar la camara, (per que no veigueu la ruta i us animeu un dia d'aquests). QUINA RABIA!!!!

La ruta a començat al poble de Ager a uns 600m, a les 8:45, en concret al camping de la vall d'Ager, passant per la ruta 46 i 47 que passa per la esquerra de l'Observatori de l'Univers. La ruta que ens la va passar el bomber d'Ager ens va ajudar a no trepitjar tan asfalt, fins a la part mes empinada que no teniem cap mes opcio. Hem pujat la 46 fins al Coll d'Ares uns 1240m on tenim unes vistes impresionants, el mirador dels Pirineus. Estavem lo suficientment fort per seguir pujant fins al Sant Alis a 1678m. Pero llastima ja la fatiga ens estava castigant una mica, la variant 46b per un altre dia...
Avanç de arribar al cim uns cent metres mes enrera hi ha una petita cova on vam esmorçar, tenia nevera i tot.
Descens fins a trobar la ruta 47 la del Congost: Passant per les ruines de Sant Llorenç a l'esquerra. Una cosa curiosa, el Rami fent un recte en una curva i aparcant en un arbust... Despres el pobre com el Chescu provant neumatics se li escapa la roda de davant i a terra per sort una pelada i prou...
Uns dels moments mes critics, quan no ho tenim massa clar lo del GPS i camp a traves. Caiguda de Jaime, amb el seu estil. Semblava una goma revotant, (sense moltes consecuencies, es podia haver fet molt mal).
Ens trobem a molta gent cosa normal: SETMANA SANTA. Gent de Gava, el Prat etc... menjant macarrons.
Pensava que la ruta ens deixaria mes a prop del Congost i ens va costar deu i ajuda... baixar per tornar a pujar. (DESPRES DE 4 HORES EN BICI, OLE OLE)
Alguns hem volien apallissar pero... no. Sort que les vistes gratifiquen.
LA PEAZO TRIALERA: Despres d'aqui el Jaime ja no hem volia matar. Va disfrutar com un cabrito, vamos com tots!!!. Aqui vam acabar de caure tots, sense mes consecuencies, per sort.
Cansament i pujada per la Mare de Deu de la Pertusa i fins al poble de Corça, DURISSSIIIIMMM... I A DINAR. (a les 4 de la tarda).
No teniem forces ni per fer fotos del al restaurant, quines cares... almenys vam brindar.
uns 15 euros per barba. El restaurant el Congost de Corça.
Encara ens faltaba 10 km fins a Ager.
Espero que us ho haigueu passat molt be, als participant de la ruta, i a la resta de dimonis que PA CUANDO??? EH...

8 comentarios:

fede dijo...

ESPERO QUE HAYAIS DISFRUTADO DE LA RUTA,Y QUE PARA LA PROXIMA YO PUEDA IR.
ESO SI,SIN DESPISTES NI DESVIOS.
¿EH IGNASI?

FEDE.

IGNASI dijo...

YA VES... A VECES INTENTAS CALCULARLO TODO, PERO SE TE ESCAPA ALGO. Bueno para la proxima.
Ahora esta demostrado que: para disfrutar hay que sufrir!!!

Oscarjet dijo...

espectacular!!!! me ha encantado!!! como os lo montais!!! vaya fotos!!!
Saludos a todos!

IGNASI dijo...

A la proxima lo hemos hablado y lo hablaremos ACORTAREMOS. Subiremos evitando la carretera todo lo posible nos asomaremos a ver el Pirineo en el Coll d'Ares y directos a hacer la ruta 47, el Congost. Hacer custodia de bicicletas los que ya lo tenemos visto y los demas sin padecer tanto disfrutar del paisaje a pie hasta el puente colgante y despues de vuelta a Ager. Y para casa. Dos horas de subir, una de bajar al Congost y una y media de salir del Congost y otra hacia Ager. 5 o 6 horas

RAMIRO dijo...

IGNASI eres un fenomeno montas la cronica de la salida casi como el FEDE ( pero en catalan, no se si el picoleto se aclarara je je)la ruta es muy guapa, sufres para subir pero te recompensa las vistas impresionantes al llegar a la cima y por logica las trialeras una pasada,interminables.El viernes la cena y las habitaciones bastante aceptable asi como la comida del sabado y sin olvidar a mama de Ignasi que nos preparo el desayuno, y por ultimo la colaboracion del cuñao JUAN GPS un artista( que le falta unos cuantos almuerzos de los DIMONIS para engordar un poco, pero esta fuerte eh) en resumen una saida DIEZ..

RAMIRO otra vez dijo...

Faltan algunas fotos muy buenas en coll d'ARES que se ven los pirineos nevados y otras muy guapas, en la foto que estoy solo camino al congos(que por cierto esta repetida)si la abres se puede ver larodilla ensangrentada por la caida tipo CHESCO pero sin mas consecuencias(LOS DIMONIS TAMBIEN SANGRAN)espero que la prosima seamos mas dimonis..saludos.

IGNASI dijo...

LO DE LAS FOTOS REPES LO SIENTO SOY NOVATO EN ESTO...

Anónimo dijo...

Hola a todos:
Recordar que el Domingo 18 tenemos la segunda salida conjunta Dimonis/Vaselina.
Este fin de semana estoy fuera, nos veremos directamente entonces.
Ya os ire informando segun lo hagan nuestros anfitriones.
Saludos.
G.C.